Musso

Vanaf
€ 37.990

Ruime laadbak

Laadvermogen van 1.011 L

Krachtige prestaties

Trekvermogen tot 3 ton

Overzicht

Betrouwbaar en verfijnd

De nieuwe Musso is een authentieke pick-up, gebouwd voor sterke prestaties en maximaal gebruiksgemak. Met de Musso introduceert KGM een nieuwe interpretatie van een oerdegelijk concept. Ontdek de authentieke pick-up zoals hij altijd al bedoeld was.

  • Standaard inschrijving als lichte vracht

  • Trekvermogen: tot 3 ton (met vierwielaandrijving en automatische transmissie)

  • Laadvermogen: 1.011 liter en 850 kg

  • Altijd geconnecteerd met navigatie, Apple CarPlay en Android Auto

  • Zetelverwarming en -ventilatie

  • Parkeersensoren voor- en achteraan, inclusief-360°-camera

Grand White

Een close-up van de radiatorrooster van een beige Musso met in de achtergrond de zee.
Een close-up van de radiatorrooster van een beige Musso met in de achtergrond de zee.

Design

Maak een sterke eerste indruk

Met de pick-up Musso maak je meteen een heel sterke eerste indruk, vooral dankzij zijn indrukwekkende nieuwe radiatorrooster*, schitterende nieuwe voorbumper, kristalheldere LED-koplampen en dubbele LED-mistlampen. * Exclusief voorbehouden aan Musso Blackline
Twee mensen die de laadbak van een witte Grand Musso pick-up uitladen.
Twee mensen die de laadbak van een witte Grand Musso pick-up uitladen.

Praktisch en onderscheidend

Met zijn korte laadbak, vierwielaandrijving en de handige toevoeging van een trekhaak, is de Musso pick-up geknipt voor zowel je werk als je vrije tijd. Een praktische pick-up die zich ook op zijn gemak voelt om op weekend te vertrekken, naar het strand of de camping, met de mogelijkheid om moeiteloos trekkracht toe te passen. De open laadbak kreeg een coating met een beschermende bedliner. Met behulp van de inklapbare bindringen op elke hoek van de kofferbak kan je de lading veilig vastmaken.
Een close-up van de open laadbak van een beige Musso.
Een close-up van de open laadbak van een beige Musso.

Interieur

Ruim, confortabel en o zo goed uitgerust

De ruimte en het comfort dat de Musso biedt doet je denken aan het volume van een bestelwagen en is ongeëvenaard in het pick-upsegment. Terwijl de nieuwe pick-up aan de buitenkant dynamiek uitstraalt, baadt zijn interieur in sereniteit en luxe. Het strakke en praktische interieur biedt een royaal gevoel van ruimte en onderscheidt zich door zijn comfort.

De met leder beklede stoelen voelen zacht en soepel aan en weerspiegelen de aandacht voor detail en de kwaliteit van het voertuig.

Stijl, functie en spitstechnologie

De Musso pick-up beschikt over een bijzonder uitgebreide uitrusting, met standaardvoorzieningen die je alleen op luxemodellen als optie zou verwachten.

  • Automatische klimaatregeling met twee zones

  • 360-gradencamera in 3D

  • Sfeerverlichting voor het instrumentenbord

  • USB-poorten type C

Een close-up van het digitaal instrumentenpaneel waarbij een smartphone is verbonden via Carplay in de Musso.
Een close-up van het digitaal instrumentenpaneel waarbij een smartphone is verbonden via Carplay in de Musso.

Premium cabine en uitrusting

Je kan wel degelijk met een bedrijfsvoertuig rijden zonder in te leveren op comfort of uitrusting. De Musso is daar het beste bewijs van! Het navigatie- en Smart Audio-systeem is uitgerust met een HD-aanraakscherm (12,3”) dat Apple CarPlay en Google Android Auto ondersteunt. Het systeem heeft ook een MP3-speler, FM- en DAB-radio.
Een groene Musso die door het zand rijdt.
Een groene Musso die door het zand rijdt.

Technologie

Rijd als een personenwagen, met de functionaliteit van een bestelwagen

De vernieuwde, krachtige dieselmotor van 2,2 liter wint aan efficiëntie ten opzichte van de vorige modellen, waardoor zowel het brandstofverbruik als de prestaties worden gemaximaliseerd. Met een vermogen van 202 pk en een koppel van 441 Nm staat de e-XDi 2.2-dieselmotor bekend om zijn sterke prestaties. In combinatie met vierwielaandrijving en automatische transmissie heeft de Musso een trekkracht tot drie ton.
MULTILINK ACHTERWIELOPHANGING van de Musso.MULTILINK ACHTERWIELOPHANGING van de Musso.

Multilink achterwielophanging

De achteras is links en rechts verbonden voor een zachter rijcomfort, ook als het wegoppervlak ruw wordt. Een ideaal systeem als je ook offroad gaat.

Niet-permanente vierwielaandrijving

De vierwielaandrijving zorgt ervoor dat het vermogen optimaal wordt verdeeld tussen de voor- en achterwielen, afhankelijk van de weg- en rijomstandigheden, en garandeert zo een feilloze tractie en veiligheid.

De niet-permanente vierwielaandrijving biedt de bestuurder de vrijheid om te kiezen wanneer hij het systeem activeert, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, op de gebaande paden of offroad. Daardoor zijn de operationele veiligheid en efficiëntie van deze transmissie superieur aan die van een permanente vierwielaandrijving.

Een close-up van het automatische schakelsysteem van een Grand Musso pick-up
Een close-up van het automatische schakelsysteem van een Grand Musso pick-up

6-trapsautomaat van Aisin

Dankzij een ruime spreiding van de versnellingen kan het schakelen worden geoptimaliseerd naargelang van de veranderende rijomstandigheden. De opeenvolging van de versnellingen verloopt perfect gecontroleerd en efficiënt, waardoor de automatische versnellingsbak maximale souplesse garandeert bij elke schakelovergang. De handmatige modus (om op of terug te schakelen) garandeert een snelle respons voor een dynamischer rijgedrag.

Fundamenteel solide

Het Quad-frame van een witte Musso pick-up.
Het Quad-frame van een witte Musso pick-up.

Heb je interesse in deze authentieke pick-up?

Ga langs bij één van onze verdelers en ontdek zelf de krachtige prestaties van dit werkpaard van KGM.