Start jouw avontuurmet Torres

Benzine of elektrisch? Kies de Torres die bij jou past. Deze maand profiteer je van aantrekkelijke kortingen tot € 4.500 op de Torres benzine, of kies voor elektrisch rijden met de Torres EVX vanaf € 39.280.

Waar staat KGM voor?

Torres, het paradepaardje van KGM

Torres is het paradepaardje van KGM.
Na de overname van SsangYong door KG Mobility is de nieuwe merknaam KGM een feit, en dat heeft heel wat voordelen.

Dankzij de kennis van wereldspeler KG Mobility in Korea ziet onze toekomst er mooi uit. De samenwerking met BYD zorgt ervoor dat KGM meesurft op de laatste nieuwe trends, gebruik maakt van de beste elektrische batterijen én innovatieve nieuwe modellen kan produceren.

Torres en Torres EVX zijn daar alvast het bewijs van. Na het succes van de Torres Benzine in 2023 werd de elektrische versie niet veel later gelanceerd, namelijk de Torres EVX. Deze eerste elektrische SUV van KGM heeft een kenmerkend design dat niemand ontgaat, een dynamisch silhouet en indrukwekkende elektrische functionaliteiten.

Start jouw avontuur met de nieuwe Torres en kies zelf of je voor een elektrische aandrijving gaat, of liever voor de klassieke benzinemotor. Deze maand profiteer je van aantrekkelijke kortingen tot € 4.500(1) op de Torres benzine, of kies voor elektrisch rijden met de Torres EVX vanaf € 39.280(2).

Een witte Torres EVX die voor een gebouw met veel glaspartijen staat geparkeerd en een persoon met reistassen die ervan weg stapt
Een witte Torres EVX die voor een gebouw met veel glaspartijen staat geparkeerd en een persoon met reistassen die ervan weg stapt

Elektrische versie

Torres EVX

De Torres EVX tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau, dankzij zijn gedurfd design en slimme en ruime interieur dat duidelijk op de toekomst is afgestemd.

Wat mag je verwachten?

  • 10 jaar of tot 1 miljoen kilometer batterijgarantie

  • 462 km autonomie (WLTP)

  • Veel ruimte tot 703 L kofferruimte

  • Futuristisch en digitaal interface van 12,3"

En daarbovenop geven we deze maand tot € 4.710 (2)korting op Torres EVX. Zo beschik jij al over deze elektrische nieuwkomer vanaf €39.280! Bovendien komt Torres EVX in aanmerking voor de bijkomende Vlaamse overheidspremie van €5.000.

Benzineversie

Torres

Een lichtgrijze Torres geparkeerd voor een garage met in de achtergrond een natuurlandschap.
Een lichtgrijze Torres geparkeerd voor een garage met in de achtergrond een natuurlandschap.

Benzineversie

Torres

De Torres is een krachtige SUV, gedreven door robuustheid. Met een krachtige 1.5 benzinemotor, beschikbaar in 2WD en 4WD is hij geschikt voor elk terrein.

Wat mag je verwachten?

  • Totale gemoedsrust dankzij 5 jaar garantie

  • Veel ruimte met 703 L kofferruimte

  • Slim, digitaal en intuïtief dankzij het 12.3" digitaal aanraakscherm

En daarbovenop geven we deze maand tot € 4.500(1) korting op Torres. Zo beschik jij al over deze knappe SUV vanaf € 31.990!

(1)Aanbevolen catalogusprijs (BTWi) van de Torres – versie Bronze zonder metaalkleur= €36.490- €2.500 korting= €33.990 nettoprijs -€2.000 overnamepremie*= €31.990. Door invoerder aanbevolen verkoopprijs BTWi, actie geldig voor particulieren van 20/06/2024 t.e.m. 31/07/2024. Bovenvermelde promoprijs is inclusief voorwaardelijke premies en geldig mits voldaan is aan de voorwaarden van de overnamepremie*. * Bij aankoop van een nieuwe Torres nemen wij uw oude wagen over en bieden wij € 2.000 BTWi bovenop de waarde van uw in te ruilen wagen. De wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de nieuwe eigenaar. Het voertuig moet voorzien zijn van de wettelijke documenten. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar moeten dezelfde zijn.

(2)Aanbevolen catalogusprijs (BTWi) van de Torres EVX - versie Bronze zonder metaalkleur = € 43.990- € 4.710 korting= € 39.280 nettoprijs inclusief BTW. Bovenvermelde prijs is geldig van 20/06/2024 tot 31/07/2024 .