Een man en vrouw in de auto.
Een man en vrouw in de auto.

Private lease

Wat is Private Lease?

Van een stadswagen, een gezinswagen tot een urban cross-over, al deze modellen worden aangeboden in Private Lease: een langetermijnverhuur tegen een vaste maandelijkse huurprijs inclusief diensten, voor een volledige gemoedsrust. U kiest de wagen die voldoet aan uw behoeften en binnen uw budget past. Qua motorisatie & opties: u configureert de wagen naar uw persoonlijke voorkeur. Vervolgens kiest u een jaarlijks aantal kilometers en een looptijd die het beste past bij uw rijgewoonte.

Kies voor gemoedsrust achter het stuur

  • Een gepersonaliseerde wagen: U bepaalt het model, de motorisatie en de opties. Zonder aankoopoptie, zodat u uw budget kunt optimaliseren.

  • Vaste maandelijkse huurprijs: Voor een wagen in perfecte staat.

  • Zomerbanden: Onbeperkt aantal zomerbanden tijdens de volledige looptijd van het contract. Winterbanden kunnen toegevoegd worden aan uw contract.

  • Europese pechverhelping: Herstelling of takelen van de wagen 24u/24 en 7d/7.

  • Vervangwagen: Een vervangwagen in geval van immobilisatie langer dan 24 uur.

  • Verzekeringen**: Goed verzekerd op de baan.

  • Tenlasteneming van schade en diefstal: Rijden zonder zorgen.

  • Myleez App: U kunt op elk moment informatie over uw wagen en uw contract raadplegen op uw smartphone.

Onze modellen in Private Lease

9 resultaten

Tivoli

Enkel uit voorraad leverbaar

Private lease v.a. € 397/mnd

Grand Tivoli

Enkel uit voorraad leverbaar

Private lease v.a. € 460/mnd

Korando

Enkel uit voorraad leverbaar

Private lease v.a. € 509/mnd

Torres

Private lease v.a. € 570/mnd

Elektrisch

Korando e-motion

Enkel uit voorraad leverbaar

Private lease v.a. € 445/mnd

Musso

Private lease v.a. € 495/mnd

Grand Musso

Private lease v.a. € 530/mnd

Elektrisch

Torres EVX

Rexton

Private lease v.a. € 780/mnd

Disclaimer

KGM Private Lease is een Operationele Leasing product van het merk KGM, dat enkel wordt aangeboden aan particuliere klanten (enkel Belgische ingezetenen) via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Promotie geldig van 01/02/2024 tot en met 29/02/2024. De in deze catalogus verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door de verhuurder, Arval Belgium NV, en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden Private Lease.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en aan wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (inclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en het jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen** (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).
Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

**De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de leaseprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium NV als nevenverzekeringstussenpersoon worden afgesloten. U kunt deze verzekeringen echter ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.
De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of importeur en van de gekozen configuratie.
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in deze catalogus. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.


Verantwoordelijke uitgever: SsangYong Motors Middle Europe NV- Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW BE 0829.189.355, www.kgm.be, info@kgm.be