21-12-2023

Rijden zonder zorgen dankzij Lifetime Assistance

Met de moderne communicatiemiddelen van vandaag is hulp snel ter plaatse. Een goede pechbijstand zorgt dat je mobiel blijft, zodat je je daar alvast geen zorgen hoeft over te maken.

assistance

Laat je wagen regelmatig onderhouden zoals het hoort, en de kans op pech onderweg is miniem. Maar wat als het onverwacht toch gebeurt? Het allerbelangrijkste is kalm blijven. Met de moderne communicatiemiddelen van vandaag is hulp snel ter plaatse. Een goede pechbijstand zorgt dat je mobiel blijft, zodat je je daar alvast geen zorgen hoeft over te maken.

De rit naar het werk, de stad in om te shoppen, een autovakantie, … Waar je ook heen wil, van zodra je achter het stuur stapt, verwacht je zorgeloos comfort. Bij KGM gaat daarom veel aandacht naar een mooie standaarduitrusting, van de (Grand) Tivoli tot de Korando en Rexton. Daarnaast kan je rekenen op een arsenaal aan veiligheidstechnologieën die op elk moment over je waken. Maar de Wet van Murphy bestaat ook op de weg. Een lekke band, een andere weggebruiker die je te laat ziet en je aanrijdt, … Dan ben je blij dat er goede pechbijstand is. Zelf kan je ook veel doen om de risico’s voor jezelf en de andere weggebruikers te verlagen.

Rijden zonder zorgen dankzij levenslange Assistance

Lifetime KGM Assistance: telkens wanneer je jouw wagen, verkocht door KGM Belux, periodiek laat onderhouden bij één van onze erkende herstellers in België en/of Luxemburg, volgens de voorschriften van de constructeur, geniet je 12 maanden gratis bijkomende KGM Assistance (enkel van toepassing op wagens ingeschreven na 01/01/2024 in België of Luxemburg). Zo kan je levenslang 24 uur op 24 een beroep doen op bijstandverlening bij pech of een ongeval Je gaat dus altijd zorgeloos op weg met een KGM. Wil je meer weten? Bekijk onze Garantie en Assistance pagina. Heb je interesse in één van onze modellen? Bezoek de dichtstbijzijnde showroom. We vertellen je graag meer over onze modellen en hun uitrusting, royale garantie en pechhulp. Vind uw dealer hier.