13-12-2023

Een autovakantie met een SUV: altijd een goed idee.

Je hoeft niet aan te schuiven voor de veiligheidscontroles op de luchthaven of te wachten op je bagage. Met een ruime SUV, heb je altijd zoveel meer vrijheid.

autovakantietechnologie

Meer en meer mensen herontdekken het plezier van een autovakantie. Je hoeft niet aan te schuiven voor de veiligheidscontroles op de luchthaven of te wachten op je bagage. Daarbovenop kan je makkelijk meer bagage meenemen zonder dat het je extra kost, zeker met een ruime SUV zoals de Korando of Rexton. En het leukste van allemaal: je hebt zoveel meer vrijheid.

Met zijn tweetjes of het hele gezin, voor een korte trip of naar een zuiderse bestemming, … Als je de auto neemt, beleef je zoveel meer dan met het vliegtuig. Niet alleen rij je ontspannen naar je eindbestemming, je kan onderweg ook stoppen voor een lekkere maaltijd of een omwegje nemen naar een bezienswaardigheid. Iets vroeger of later vertrekken dan gepland? Ook mogelijk, want je bent niet gebonden aan de strikte vertrektijden van een luchtvaartmaatschappij. Jij zit in de driver’s seat van je wagen én je vakantie. 

MET DE AUTO BELEEF JE MEER AAN JE VAKANTIE.

Zorgeloos de weg op.

We kennen allemaal de stress van een vliegreis; je vakantie begint pas echt als je eenmaal op je bestemming bent. Met de auto begint je vakantie al van zodra je achter het stuur plaatsneemt. Je zit in een comfortabele zetel, kan naar je favoriete muziek of radiostation luisteren in de beste kwaliteit en ziet een stukje van de wereld rondom je. Als je met de auto op reis gaat, wil je uiteraard zorgeloos de weg op. Daarom zijn moderne wagens uitgerust met veiligheidstechnologieën die elk moment over jou, je passagiers en de andere weggebruikers waken. Bij KGM beschikken alle modellen standaard over onder meer een automatisch noodremsysteem, automatische grootlichten en assistentie als je van rijstrook verandert. Handig bij lange afstanden over snelwegen is de cruise control, standaard op de Rexton. Optioneel is ook adaptieve cruise control beschikbaar voor dit model. De wagen regelt dan automatisch de afstand tot de voorligger. De Korando gaat nog verder met vermoeidheidsdetectie. Voor de ontwerpers en ingenieurs van KGM is actieve veiligheid vanzelfsprekend.

GOED VOOR JOU, JE PASSAGIERS EN HET MILIEU.

Alles samen in één wagen.

Een autovakantie biedt je nog meer voordelen dan vrijheid en comfort. Met meerdere mensen in één wagen reizen, kost je minder dan voor iedereen afzonderlijk een vliegticket boeken. Extra betalen als je meer bagage wil meenemen? Ook dat hoeft niet bij KGM, dankzij de grote en flexibele SUV’s. De Grand Tivoli bijvoorbeeld maakt indruk met zijn kofferruimte van 720 L of 1.440 L met de achterbank neergeklapt. Vrijwel alles wat je wil meenemen, kan je ook meenemen in deze wagen. Ook fietsen en sportmateriaal vervoeren is geen probleem. Als je samen in één wagen reist, hou je ook je ecologische voetafdruk binnen de perken en dat geeft altijd een goed gevoel. Met de volledig elektrische Korando e-Motion stoot je zelfs helemaal geen CO2 uit tijdens het rijden. Opladen gaat snel en makkelijk, want er staan ondertussen meer dan 300.000 laadpunten in Europa.